Ännu en ljuvlig dag

lördag 28/7 = soligt och fint
 
Lika fint väder idag.
Innan solen hunnit komma in på gamla uteplatsen, grävde vi lite samtidigt som vi drack FMK. Tanken är att göra en rabatt i bakkanten av stenläggningen, dvs. fortsätta på den temporära rabatt vi fixade tidigare i år.
Blommorna verkar ha acklimatiserat sig bra där nu. De röda liljorna slog ut tidigare och nu har de rosa-vita slagit ut. Kvar är de helvita. Men det stämmer precis med hur de blommat tidigare. Måste börja fundera på om jag ska sätta nya lökar nu i höst. Efter att ha grävt bort åtskilliga skottkärror med jord/sten/rötter var dagens beting gjort. Enligt, den mer energiska, arbetsledaren.
Tack och lov.
Barnafaderna hade bestämt sig för att göra en lite kortare testtur med de nya cykelbyxorna. Då fyllde jag skottkärran en gång till och satte mig sedan med en slurk kaffe och började fixa med sudoku och kryss i lokaltidningen (ögontjänare!). Riktigt varmt var det, trots att det fläktade en hel del. Till sist fick jag lov att sätta mig i paviljongen med överkroppen i skuggan.
Efter middagen, ugnsbakad lax med egen pesto, så var det bara att duscha. Vi hade en megalång handlingslapp och behövde dessutom lämna en väska till vårdbiträdet som åker till Kalix i morgon. Vi tingade på kaffe hos henne. Trevligt, men mycket kvavt i deras lägenhet.
Sedan betade vi av långa listan på stora livsmedelsaffären och kunde återvända hem.
Nu har jag sett två avsnitt av Äkta människor, och lite spännande är det. Ska bli intressant att se hur det slutar. Jag har tre avsnitt kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0