Dags för intervaller igen

torsdag = intervaller
 
Nu har jag tagit tag i de överblivna passen. Idag fick det bli 7*800 m i bra fart.
Väljer pass lite eftersom, utan att riktigt bry mig om ordningen. Längderna måste hur som helst bli på helgerna. Hinner inte ett långt pass en vardagkväll.
Var ledig på förmiddagen idag. Började med att klippa mig, sedan åkte jag till GodaVännen för en kopp kaffe. Men där blev det folksamt eftersom husfadern dä fyller år idag. Det vet jag, men kom inte ihåg det på morgonen :-(
Så jag satt inte kvar så länge. Drog iväg för att göra lite småärenden.
Ett fynd var att jag hittade nya hörlurar att träna i. Mina gamla har gått sönder och jag har trivts så otroligt bra med dem, men inte riktigt fått tag i samma/liknande. Hoppas dessa funkar lika bra. Kanske lite kort sladd...?
Snygg färg va'?!
Hittade dem på en av de nyare elektronikjättarna i stan N-o-N. Men vilken underlig affär. Jättesvårt att orientera sig där inne. Ingen systematik i gångar och passager. Till sist var det en (annan) tant (äldre än mig) som lite förvirrat frågade mig: hur hittar man ut? Det var höga hyllor och svårt att se, men jag tog sikte på en stor gul plattat i taket som skulle kunna vara kassen och lyckades så småningom ta mig dit. Med den andra tanten i släptåg.
Sedan blev det en sväng till jobbet och fixa med lite ärenden där.
Dock inte det som jag t.o.m. hade lagt in i kalendern. Glömde det. Jag är makalös. Men inte på något positivt sätt :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0