Länge sedan

Matbröd kan vara så roligt att baka, men det blir rätt sällan numera.
Ikväll fick jag i alla fall för mig att sätta en deg.
Delvis för att det är roligt, men delvis för att vi i morrn' ska testa en ny soppa med färska champinjoner.
Jag satsade på ett säkert kort och gjorde havrefranska.
Nu hade vi alldeles för lite havregryn och dessutom skulle det vara baguetter till soppan.
Så jag gjorde hälften bullar oc hhälften baguetter.
Oroar mig lite för att jag satte i för mycket mjöl?! Typiskt att man tappar känslan när det går långt mellan gångerna.
Nu ska jag bara hitta en provsmakare :-)
Och hitta ett roligt recept som passar mig själv.

Kommentarer
Postat av: Kristina

ser gott ut

2014-02-05 @ 11:16:43
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0