Massiv sjukvårdsupplysning

Sjukvårdsupplysningen: Så var det dags för ett besök på Ögon igen. Hos ortoptisten.
Noggranna är de och har en massa fiffiga trick för att testa det ena och det andra. Mycket av arbetssättet baseras på att de har många barn som patienter, vilket blir roligt för mig som är vuxen. T.ex. satte ortoptisten klistermärken på sin näsa och på sina glasögon för att jag skulle ha något att titta på medan hon trixade med filter och mätinstrument. Enkelt och funktionellt. De gjorde om spegeltestet oxå. För mig blir det lite lurigt eftersom jag tycker att det blivit tydlig skillnad jämfört med för ett par veckor sedan. I princip kanske jag är tillbaka ungefär där jag var när problemet uppstod. Men efter det blev det ju sämre, så skillnaden mellan 26/6 och idag är kanske inte så stor men jämfört med för 14 dagar sedan...
Jag hoppas såklart att det nu stadigt ska bli bättre. Jag fick i alla fall ytterligare filter för glasögonen utprovade och löfte om att komma förbi när jag tycker att inget av de jag har fungerar längre.
Vad gäller sjukskrivningen kunde hon inte säga något, men skulle ta upp det med sin chef i morgon bitti. Frågan är mer vem som ska skriva det, lät det som. Hon kunde inte se det intyg som skrevs 7/7 och visste därför inte vem som skrivit det heller. Man baxnar. Bra system dom har där.
Jag frågade vad som kommer att hända framöver och tydligen kommer de att följa upp detta. Man kan inte säga något om tidsperspektivet, eftersom det är så indivduellt och beroende på vad man jobbar med.
Jaja, jag får väl se vad som händer i morgon med läkarintyget.
BTW: fick ett brev från FK att jag har fått en personlig handläggare. Men hon har semester just nu. OK?!
Kan man tro att det betyder att de behandlar min ansökan om sjukpenning?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0