Busy bee

Haft ett par, för mig nu för tiden, ovanligt aktiva dagar.
I fredags var det dags att besöka jobbet för att vara med på kollegan/vännens presentation av sin licentiatavhandling. Själklart gick det hur bra som helst.
Jag stannade kvar en stund efteråt för att försöka samla ihop information så att någon annan/andra kan ta över mitt närmaste jobb.
Hann jag allt jag borde? Nää. Måste dit en gång till.
Hem för att vila lite innan det var dags för festen/firandet hemma hos kollegan.
Massor av god mat och många gäster. Fick en pratstund med en person jag inte träffat på väldigt många år. Jag hade inga som helst problem med att känan igen henne, men hon behövde lite hjälp innan hon kopplade vem jag var. I ärlighetens namn tror jag att jag förändrats mycket mer än hon under dessa år, plus att jag har sett henne på bild ett par gånger under årens lopp.
I går, lördag, blev jag vid 12 upphämtad av en annan god vän för att ta ett rejält kaffesnack. Vi åkte till stan och gick på en härlig uteservering. Mycket värdefullt lyssnande och prat! Tack för det!
Sedan hem igen och fundera lite på familjelivet. Stadsdöttrarna ville gärna komma hem och vi hade tagit fram fint kött att grilla. Lediga dottern hämtade, medan Barnafadern tog kåmpe-turen. Själv kände jag mig en aning trött, och ansträngd i ögat (?), så jag tog det piano ett tag. Sedan käkade vi gott och hade trevligt.
Det blev ett antal avsnitt av någon ny tecknad serie som de flesta följer (Avatar).
Sonen arbetade, och vårdbiträdet jobbade sent och gick och la sig rätt snabbt för söndagens 06.45-pass.
Idag har det börjat som vanligt.
Långsam frukost med äldsta dottern som stannade kvar över natten.
Vattnade blommorna och är rätt förbryllad över att orkideen fortfarande är i full blom. Jag tror inte en enda blomma har trillat av ännu. 15/7 skrev jag "Min blommande orkide är fortfarande väldigt vacker", och nu har det gått en månad till.
 
 
Avsevärt mycket svalare, men fortfarande inbjudande, så det kanske blir en stund ute med SX'et snart.
Det blåser inte så förhoppningsvis räcker värmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0