Jag har en skuld

lördag = träning
 
Tänk så enkelt det är att bara hoppa över något. Vilket får konsekvenser, och därför är jag nu skyldig ett pass.
Men... det visar sig att nästa vecka bara har tre pass inlagda (man kan ju fundera på varför...!), så då flyttar jag efter lite. Möjligen med en viss omordning. Man kanske behöver två vildagar före 14.5 km easy run.
Eftersom det, som alltid på söndagar, är ett långt pass i morgon höll jag mig till instruktionen och sprang ett kort idag. Däremot sprang jag nog lite snabbare än angivet. Körde en del överkropps övningar och naturligtvis bålsäkring. Gymmet var ganska glest, och då brukar jag försöka mig på övningar som inte lämpar sig för publik. I alla fall inte när jag gör dom på mitt pinsamma sätt. Men jag gör dom! Man måste våga stiga utanför sin comfort zone. Efter några gånger till kanske jag kan göra det även om det är någon annan där.
Köpte så fina tulpaner i går kväll, men nu ser de inte ut att slå ut ordentligt :-(
Idag ska familjen dinera hos äldsta dottern. Det ska väl i ärlighetens namn erkännas att det är en del omedvetna och medvetna missförstånd som gett upphov till detta. Här hemma pågick det en kampanj som envist hävdade att "det var mamma som började".
Det enda jag gjorde vara att skriva "count me in" i sms-flödet. Hur kan det vara början till något undrar vän av ordning??
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Hade du det bra på jobbet/kursen eller vad det nu var säger hon som inte har ngt närminne?
Hoppas ni fick trevligt hos dottern

2014-04-12 @ 22:28:33
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0