Jag måste väl ändå vara en naturbegåvning?!

Jodå, nu har jag avverkat den fjärde kursdagen och blivit skyldig ytterligare ett blogginlägg.
Måste ta tag i det där....
Relationell pedagogik var det i dag.
För en del av kollegorna (inte kursarna) verkar det här med pedagogik och lärande vara okomplicerat. Man bara vet! och gör såklart bra undervisning utan att behöva krångla till det med teorier.
Jag har kommit fram till att det enklaste för mig vore att bestämma mig för att jag är en naturbegåvning och sluta oroa mig för hur man ska göra rent praktiskt. Ju mer man funderar ju mer komplicerat blir det, eller...?
För att kunna vara hemma i morrn' ville jag beta av alla ärenden, men det tog tid eftersom jag hade folk på dörren hela tiden och mailen fortsatte flöda in. Rejält mycket efter beräknad avgångstid kom vi iväg hem. Då blir middagen sen och träningen inte lyckad. Bestämde mig för att ta den i morrn' i stället.
Eftersom GodaVännen var kvar på sjukhuset och inte hade några besök att se fram emot så bryggde jag en termos kaffe, packade kaffekoppar och åkte tillbaka in till stan.
Tyvärr hade jag inget gofika att bjuda på, och inte fick jag tända mitt medhavda mysljus heller. Det var visst något med syrgasen?!
Men vi hade trevligt ändå. Prata har vi inget problem med :-)
I morrn' ska jag njuta av ledigheten, fast jag tog med uppsatserna hem. Tänkte att om jag lyckas göra några stycken så ska det kännas mer överkomligt sedan. Jag brukar ofta gruva mer än motiverat.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Tack för att du kom det betydde så mycket, mer än du kan ana. Och kaffe hade du med o god kaka.och pratet tar ju inte slut som tur är. Allt gott

2013-11-08 @ 22:40:29
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0