Vikket flyt!

Med tanke på vädret på slutet och hur det sett ut i dag, måste man säga att gårdagen var en maximal lyckträff vädermässigt. Bill hade gjort upp med stadsdottern att vi skulle spela beachvolley under eftermiddagen. För att vara lite flexibel med antalet middagsdeltagare så körde vi på grillat kött. Helt plötsligt drabbades jag av inspiration och gjorde flera helt nya recept ur Buffé. Sanfran-quinoasallad med mango (fast utan quinoa) och
Avokadodressing. Salladen var väldigt god, med läcker smaksättning.
Aningslösa drog vi mot beachvolly-planen på eftermiddagen, men där hade midsommarfirandet precis avslutats och det drällde av folk, även på sandplanen.
Vi bestämde oss för att äta först och försöka igen senare på kvällen.
Det gick alldeles utmärkt. Middag utomhus och sedan mot prestigemötet. I trepersonerslag gick fighten över tre set. Gamlern' med Ockelboförstärkning vann med 2-1 över Team Kanin.
Till dessert efter beachvolleyn hade vi Glasstårta med toffee- och chokladsås.
 
Jag var tvungen att smaka på såserna. De var supergoda till jordgubbar och grädde. Så tillsammans med glass och maräng var nog ingen dum kombo heller.
Idag håller vi oss inomhus och jag ska strax börja med dagens middag. Sjömansbiff blir det efter att ha lysnat på radio i bilen :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0