Ingen variation - utom panik

Kan det bli jämnare?
Mitt i allt detta utbröt smsiserad panik!
Döttrarna drog till matchsamling och jag skulle i godan ro städa undan lite och sedan rulla inöver.
Då kommer sms:et: Mamma, var mina matchgrejjer i påsen? (Påsen betyder här den påse lagtvätten kom i och sedan veks ner tillbaka i). Jag tolkade sms:et som att påsen var kontrollerad och att hennes ställ saknades.
Nu utbryter stora upp-och-ner-vändar verksamheten. Byrålådor, tvättkorgar, alternativa väskor, kolla under sängar, högarna i tvättstugan (=rent!), tvättkorgarna i tvättstugan, krokar i badrum, lilla förvaringen för mössor, vantar och jackor, lösa påsar och allt detta på tre våningar. Ingen framgång. PANIK!!!!!!!!!!!!!!
Hittade bara tröjor som inte ens jag trodde på. Och inga shorts eller strumpor.
Ett varv till!
Min puls är nu högre än jag någonsin lyckas skrämma upp den på löpbandet, dubbeldåligt alltså!
Efter en dryg halvtimme kommer befrielsen: "PUH! Jag hittade tröjan i påsen...." så småningom flöt även resten upp till medvetandeytan.
Nu har jag försökt varva ner och ska strax ta barnvagnen in till arenan och bänka mig för en annan gastkramande verksamhet. Ikväll tar brudarna sig an broilerlaget med påläggskalvar i gymnasieåldern. Break for no one!

Kommentarer
Postat av: Den upplysta stenen

broilerlag med påläggskalvar...

2013-01-30 @ 09:41:36
Postat av: Kristina

men så märkligt vet du att i din presentation idag var det en ung tjej inlagd som hette Martina o var 20 r o gillade att festa? hon var inte ens lika dig på ngt vios mer äd att det var din kommentar om skrik o vrålutrymme

2013-01-30 @ 12:22:51
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0