Jag skäms - men jag njuter

Varför är det så komplicerat att vara ledig? Vad är det som gör att jag skäms en aning?
Kanske bristen på "driv". Jag skulle kunna använda tiden till att finansiera lite forskning på sidan om.
Har ingen ork och inga idéer. Fraudfeeling på hög nivå. Jag kan bli entusiastisk och jobba hårt när jag har sällskap (drabbar mina barn hela tiden), inspireras av kollegor och triggas i kreativa mijöer. Men ensam....
Näää. Inte ett s**t.
Så jag kväver den där olustkänslan och både latar mig och försöker vara lite nyttig på hemmaplan sådana här dagar. Så här års är det tyvärr inte njutbart att bunkra D-vitamin via solen, men det smyger sig på.
Brudarna gjorde chokladbollar till mig häromkvällen, så nu passade jag på att lyxa till mitt lediga FMK.
Planen idag är såklart lös, eftersom det är en del av poängen med lediga dagar att undvika långa toDo-listor.
Därför är jag heller inte så pigg på att åka in till stan, jag gör det alla dagar annars. Skulle jag göra det en ledig dag går flera timmar av ingentinget. Jag får liksom ut mer ledig tid av att cirkla runt hemma. Helgerna är annorlunda, vilket jag tror beror på att då är jag inte ensam. Då kan jag göra ärenden till stan.
 Har i alla fall en tanke att åka till returgården med en massa skräp (snacka om utflykt!). Kanske beta av lite i stället-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Dammsuga? Behövs alltid.
Och nu ser jag: ta ner tomtegardinerna i matrummet.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Synd att jag inte bor vägg i vägg med dig så du kunde kommit in på kaffe utan att det tog så mkr tid för dig.Kanske blir lättare att lura dig när växthuset börjar bli njutbart o framskottat och solen står lite högre på himlen. Ha en bra dag i alla fall

2013-02-01 @ 13:32:56
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0