Ut ur garderoben (bokstavligt)

Spridda moln i morse, så jag satte igång gräsklipparen. Ordentligt varmt, så när jag var klar lockade jag ut målardottern på gräsmattan.Vi fick ett par timmar i alla fall, innan molnen drog in.
Målaraspiranten har varit suveränt ihärdig. Slipat, spacklat, slipat, grundmålat och målat 3 varv.
Imponerande!
Sedan middag, som jag tack och lov hade handlat till redan igår.
Därefter, lite överraskande en snabbtur till lågprisbutiken helt i andra änden av stan. Vi hann lagom dit innan de stängde :-)
Av någon outgrundlig anledning var jag den enda som inte handlade, men samtidigt den enda som hade pengar med mig.
Ja, pengarna var såklart på kontot, men när jag gått igenom processen med kortbetalning fick jag beskedet "Medges ej". Tre gånger i rad. ?? Lyckligtvis hade jag ett annat kort som fungerade alldeles utmärkt. Men lite pinsamt och lite fundersam blev jag.  Testade i en bankomat också, samma besked där. De kortrutinerade döttrarna sa att det bergis berodde på att kortet var avmagnetiserat.
När jag kom hem beklagade jag mig för barnafadern som helst plötsligt sa "det kanske har gått ut, fick inte du ett nytt för ett tag sedan?" - RIDÅ!
Visst, 1/8 i dag och kortet var giltigt 07/13. Problem solved.
Enda trösten var att barnafadern råkade ut för samma sak i Frankrike, där det visade sig bero på  att han inte öppnat det för köp utomlands. Två vingel på turné!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0