Småshopping

Man kan ju inte lämna sin bästa vän i kanelbullshallucinationer. Så i morse (man ser på föregående inlägg att det snarare var förmiddag) när jag hade gjort det vanliga lördagsmorgonsstöket, satte jag igång med bullbak.
Brudarna ville ta en tur till en lågprisaffär på andra sidan staden från oss sett och det skulle passa bra med att lämna lite nybakade bullar. Övningskörning ligger ju alltid högt på listan och nu blev det både stadstur och landsväg. Först lämnade vi av sonens gf i stan, därefter ut på norra köpområdet för lågprisshopping. Hittade svarta lakan och örngott till den mindre intresserade shoppingdottern. Tvål, bullformar och en mugg i ruggigt bra färg till shoppingdottern. Så var det dags att byta förare och ta vägen förbi GodaVännen för blixtvisit och några snabba ord (tack för det!).
På väg till henne stannade vi på stora affären i hopp om att kunna köpa macadamianötter. Nix. Det innebar att det blev ytterligare en liten krok på vägen hem och äntligen (!) kunde vi stilla detta speciella begär. Bara en känd butik som för desa, i alla fall ickeförpackade.
Till sist kunde vi styra hemöver för lite välbehövlig middag och efterföljande kaffe.
Tittar just nu på sudden death mellan Färjestad och Luleå i femte semifinalmatchen (FBK måste vinna, annars är det över för deras del).
Ska nog ta en liten försiktig löptur på rullbandet senare ikväll.
Update: Luleå vann och nu blir det Luleå-Skellefteå i final, Kul!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Du är bara för underbar. Tårögd av rörelse och tacksamhet.
Till och med den kräsne sonen, som ej är så fikabenägen tyckte dom var jättegoda. Jag har redan ätit två stycken och njutit.
Tack snälla du

2013-04-06 @ 22:50:05
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0