Bulleri

Fick för mig att baka småbröd.
Egentligen är jag sugen på att testa frökex, men det tar så lååååååång tid eftersom de ska torka.
Lever livet på 6:an som bekant.
Detta är ju ett beprövat recept och ger bra resultat.
Pratade med spansk-kinesiska dottern.
Idag kom bf's papper, så nu återstår bara hans visum.
Önskelistereleasen får anpassas lite tidsmässigt, om hon är i Kina på söndag.

Kommentarer
Postat av: Kristina

frökexen sköter sig själv, det är bara att vända dom en gång och vi sätter ut smeten på två plåtar så det sks gå fort o bli tunt o sprött. Skönt med dotterns bf att det rullar på .

2012-11-21 @ 21:25:45
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0