Svett eller tårar??

Jaha, helgen snart slut och massor av detaljer väntar på att bli åtgärdade i veckan som kommer.
Dagen började med hyfsat väder, men jag ville göra bort att baka en ny Oreo Bar -kaka, eftersom jag lovat en av Bönorna att få smaka i morgon kväll.
Skulle jag träna var det lämpligt att göra det på eftermiddagen eftersom jag skulle iväg och grilla på kvällen. Programmen anordnar välkomstträff, utan annan ambition än att bjuda på hamburgare.
Förutsättningarna var helt perfekta. Sol och lämpligt varmt.
Efter 500m inser jag att detta kommer att bli förfärligt. Bara viljestyrka kan ta mig runt.
De vita liljorna börjar vara på G, så "flytten" ser ut att ha gått bra. I pricip står de nästan kvar på samma ställe som förut, men jag har lyft upp och planterat om den när vi grävde om rabatten.
Nu får de mer ljus och mndre konkurrens. De röda blommade tidigt i somras, men jag har inte sett till de supervackra polkagrisfärgade som var så läckra förra sommaren. Det finns blad men inga knoppar. Den sorten kanske behöver mer tid att ställa om sig.
Nu sitter jag och smågluttar på The Bourne ultimatum, men den tar precis slut så då återstår bara att göra klart kakorna till i morrn'.
Luktar som en lägereld efter den rätt lyckade programgrillningen. Konstigt nog färre än förra året?!
När alla burgare var grillad börjde det stänka och innan vi plockat ihop så var det rätt rejäl nederbörd. Men då var det bara arrangörerna kvar :-)

Kommentarer
Postat av: Kristina

ja oreosen var god. Men det gäller att ha gott starkt kaffe för att det inte ska bli sliskigt, men det fick vi ju. Tack att du gjorde dig böket för att jag skulle få smaka.
Skönt ni hann grilla innan regnet. Tänkte på er när det började ös

2012-08-29 @ 18:09:47
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0