Ingen bra start

Ur receptet:

Degen blir ganska lös, nästan som en smet. Det ska vara så.
  • Låt degen jäsa i bunken 30 minuter.
  • Platta sedan ut degen i en svart smord långpanna.
  • Fördela fyllningen i hålen (drygt 1 tesked i varje hål).
  • Jäs 15 minuter igen.
  • Pensla med ägg, strö över pärlsocker.
  • Grädda sedan 15-20 minuter i 200 grader.

Så här gjorde jag:

Degen blir ganska lös, nästan som en smet. Det ska vara så.
  • Låt degen jäsa i bunken 30 minuter.
  • Platta sedan ut degen i en svart smord långpanna.
  • Fördela fyllningen i hålen (drygt 1 tesked i varje hål).
  • Jäs 15 minuter igen.
  • Pensla med ägg, strö över pärlsocker.
  • Grädda sedan 15-20 minuter i 200 grader.
Kan det vara annat än orutin, annars liknar det demens!! Bara att sätta på en panna kaffe och avvakta resultatet :-(


Kanske en tur till platsen-som-ej-får-nämnas-vid-namn för att svalka ner sig lite. Där finns det alltid utrymme (NOT!) för insatser. Konkreta och ger synligt resultat.
Nog för att det finns riskt för demenskonsekvenser där oxå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0