Fort går det
Igår testade vi att göra Gino (inspirerad av stadsdottern, som är en energisk matlagare!).
Enkelt och mycket gott!
Frukt skuren i bitar, riven vit blockchoklad (god kvalitet!!) och in i ugnen 8-10 minuter på 200 grader.
Vispad grädde till - kanongott tyckte vi som var hemma.
Annars har första advent susat förbi.
Fortfarande ingen snö.
November och december skulle vara min chans att komma ikapp...
Nu har november nästan gått, inte ikapp ännu.
Snarare mer efter.
Men jag vägrar attt stressa, rent praktiskt i alla fall.
Mentalt blir man ju stressad av att så mycket hänger över en.
T.ex. fortbildningen och sakkunniguppdraget på jobbet.
Enkelt och mycket gott!
Frukt skuren i bitar, riven vit blockchoklad (god kvalitet!!) och in i ugnen 8-10 minuter på 200 grader.
Vispad grädde till - kanongott tyckte vi som var hemma.
Annars har första advent susat förbi.
Fortfarande ingen snö.
November och december skulle vara min chans att komma ikapp...
Nu har november nästan gått, inte ikapp ännu.
Snarare mer efter.
Men jag vägrar attt stressa, rent praktiskt i alla fall.
Mentalt blir man ju stressad av att så mycket hänger över en.
T.ex. fortbildningen och sakkunniguppdraget på jobbet.
Kommentarer
Trackback