Sakta och osäkert

Min träning alltså.
Fick chansen att dra tidigt i morse och man ska ju ändå duscha så, - jag drog.
Eftersom det varit så dåligt ställt med träningen ett tag så känns det supertungt mentalt att ställa sig på löpbandet. Hur mycket bättre är det inte att få vara utomhus. Vädret kan jag ta, men inte mörkret. Helgerna har så många uppdrag så det är för det mesta näst intill omöjligt att göra tid för löpturer då :-(

Var iväg på träff med brudarna igår kväll. Goda vännen som försöker uthärda cytostatika-behandlingen och liggger med dropp på dagarna för attt överleva biverkningarna, goda vännen2 som alltid är klok och bromsar lite med mycket sunt förnuft. Goda vännen 3 orkade inte delta igår tyvärr, det oroar alltid!
Det Goda Samtalet är livsviktig. Allt vi delat och delar knyter oss samman och ger tröst i att andra tänker på en när man själv inte orkar. Glädjen delar vi oxå!!

Apropå didkatikupppsatsen: fattar inte riktigt vad jag själv skrivit, måste läsa en del artiklar för att känna igen mig. Snacka om dubbelarbete bara för att jag inte gjorde färdigt i våras. Vet inte ens om det ger nåt poäng-resultat i slutändan. Men nu ska det in...
På plussidan: drog in ettt stipendium i går från studentkåren!! Inte så stort (10.000:-), men det räcker till en del utrustning och ger lite resebidrag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0