Kan man ge upp, eller...?

Den där turen runt spåret blev inte rolig. Blytunga ben, klockan stannade (mest troligt tryckte jag på Stop samtidigt som Lap när jag skulle ta en mellantid) så jag fick lägga på 6 minuter på mina tider och absolut ingen energi. Insåg sedan att jag nästan inte sov något i går natt och att jag inte hade tillräckligt med bränsle attt gå på. Två minus blir inte positivt i det här sammanhanget!
Kämpar vidare

Har nu hunnit 78%
Apropå ge upp så har jag nog en ålderskris. Vad är det för poäng med att kroppen ger upp: dåliga knän, dålig balans, dålig ork, tänderna slits, rygg/nacke börjar göra sig påminda. Vad har vi att se fram emot? Bara värk, plåga och ensamhet.
Fy, huvva, usch!
Nu betraktar jag mig ändå som rätt priviligerad i livet, men äldre blir jag ju och jag ser hur lla mina anhöriga och nära vänner har det..


Kommentarer
Postat av: Anonym

o jag som glömde pillret igår som du skulle få testa, ja det är seniliteten apropå ålderskris .Den kommer fortare o fortare ju mer åren går, alltså ej i prop till årstillväxten. Men du är ju vacker och ung konstaterade vi ju igår glöm ej det. Psalm 791 lät jag min publik sjunga in i sig igår bara som obs på tänkandet

2009-08-11 @ 00:10:21
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0