KESOBRÖD UTAN MJÖL

Ca 15 bitar
500 g Keso
4 ägg
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
¾ tsk salt
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor

 
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keson.
2. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.
3. Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1 cm tunn.
4. Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min. Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax. Brödet går bra att frysa in.
 
Recept och bild från Lindas bakskola.

RSS 2.0