Sista dagen på #1's vistelse

tisdag 31/7 = flyttverksamhet
 
Idag var det dags för att helt tömma dotterns lilla etta. De hade själva gjort ett bra jobb och lyckats skönka bort det mesta som inte skulle vara kvar av möbler, glas etc. Klockan 12 hämtade vi släpvagnen. Eller först fick Barnafadern lov att fixa till daget på peggan. Det hade fått sig en knäck, och det gick inte att sätta i elkabeln som måste gå till släpet. Förmodligen hände detta i höstas när vårdbiträdet fick vattenplaning och skumpade ner i ett dike (änglavakt!). Men vi kom iväg och satte igång att bära ner från tredje våningen, allt som skulle flyttas hem till oss. När kom hem och hade lastat ut alla saker fixade jag brunch. Flyttfolket hade inte ens haft mat till frukost, så de ehövde fylla på energi. De åkte tillbaka till stan för att ta hand om sådant som skulle till återvinningen och till returbutiken. några timmar senare var de tillbaka och vi stekte våra hemgjorda högrevsburgare.
Kvällen ägnades åt kortspel och umgänge.
I morgon bitti drar de tillbaka mot Barcelona. De stannar ett par dagar hos kommunikationssystern i Stockholm, på vägen.
Nu på slutet av kvällen har jag sett 10:e avsnittet av Äkta människor (första säsongen). Som tur är finns hela andra säsongen tillgänglig så jag kan fort sätta att titta.
Det är verkligen imponerande hur de lyckats få till sminkningen. Skådespelarna gör också ett mycket bra jobb med mimiken, eller kanske frånvaron av den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0