Intervaller och halvlångt i lugnt tempo + ett läkarbesök

söndag, måndag  & tisdag = förskottsträning
 
Fick lov att täta på träningarna lite eftersom vi åker iväg på begravning på fredag. Antagligen går torsdag eller lördag (eller båda) åt i den svängen. Igår gjorde jag 4*5minuter i högt tempo, jobbigt, så idag fick det bli lugnare för att hjälpa de stela musklerna. Allt enligt planen.
 
Tidigare idag hade jag en creepy upplevelse.
Behövde ett läkarintyg för att förnya min "högre behörighet" på körkortet. Det gör man privat til ett inte alldeles lågt pris, så jag letade upp en lite mindre dyr mottagning än den där jag är listad. När jag kom in började jag undra vad jag gett mig in på.
Väntrummet var även förråd (bl.a. verifikat för bokföringen) , städskåp (fullt med skräp på golvet), omklädningsrum för personalen. Dessutom stod det en kaffebryggare där som verkade ha sett sina bästa dar och det luktade gammalt surt kaffe rätt rejält. Stolarna man fick sitta på var två olika fåtöljer, nedsuttna och rätt skitiga. Oredigt i största allmänhet.
När jag fick komma in till läkaren, så visar det sig att även administratören/sekreteraren sitter i samma rum, som knappast var mer än 4*4 meter stort. Två skrivbord, en brits (med filt på), bokhyllor med allehanda oorganiserat material och fikaattiraljer.
Läkaren var dock väldigt noggrann och förklarade hela tiden vad varje test hade för syfte (efter att jag genomfört ett enskilt moment). T.ex. fick jag frågan om jag varit lobbad?! Det visade sig betyda Lagen om omhändertagande av berusade personer , förkortat LOB, men det hade jag ju inte varit.
Sedan skulle jag lämna ett urinprov! Den (eller de) som varit före mig hade inte prickat varken burken eller den härför avsedda porslinsskålen kan jag säga, yeach!
 
När jag åkte tänkte jag att det var för väl att jag inte kom dit för att jag var sjuk. Alltid något.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Men var var du? Det låter som 1800tal . Hygien är det väl minsta man kan kräva när man betalar?

2014-01-29 @ 15:56:32
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0