Understimulerad?

Dagens sudoku i lokaltidningen var snabbt avverkad. Kaffet är uppdrucket. Huset är nästan tomt.
Har ett par saker jag borde fixa. Plantera om lite blommor t.ex.
Varför känns det så otroligt motigt? Jag uppskattar ju att Saint Pauliorna blommar rikligt framöver, vilket de inte gör med den magra jord de har nu. Ingen tillväxt heller. Undrar om jag planterade om dem för ett år sedan?
Annars är det ett pass på löpbandet (kort med intervaller), kanske byta sänglinne, fundera lite på middagen (som jag ser ut att bli helt ensam på?!).
Dammsuga skulle inte vara helt fel och då skulle det vara fräscht med lite golvtorkning oxå.
En del tänker bara på att roa sig.
Bill&Bull är i stan för att fira sin kompis som fyller 18. Väldigt ambitiöst måste jag säga. De har bl.a. gjort en Piñata!
Visserligen ligger jag ruggigt efter med xen, men det känns inte som att jag vill ägna all tid till det heller. Med hjälp av x-dottern fixade jag DN's söndagsx från 10/3 och lyckades på egen hand komma en bra bit på 17/3. I morrn' kommer det ett nytt.
Vilka bekymmer.
Nu ska jag ta mig upp ur soffan och låtsas att jag är effektiv.
Dagen har ju börjat ovanligt lördagstidigt.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Allt som ska orka växa behöver näring så ge du dina stackars paulor ny jord,de kommer belöna dig och man mår så mkt bättre av att pyssla med det som är grönt även om det är motigt. Gläds att du kan få känna jorden mot dina fingrar utan rädsla för lymfinfektioner. Gissa om jag saknar det. Hoppas du får en trevlig eftermiddag

2013-03-23 @ 17:47:14
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0