Pass #31 eftersom pass #28 failade!

Så drog jag iväg till gymet för stora styrkepröven.
Men det blev fetfail. Insåg nästan direkt att detta inte skulle gå. Under den "långsamma" inledningen låg pulsen för högt och benen var trötta redan från start. Så då får jag kalla det för ett annat pass. Försökte med 8 minutersintervall i det högre tempot, men orkade inte det heller.
Jättedeppad lufsade jag hem igen.
Såg Johan Olsson vinna guld efter en bragdinsats på VM's femmil. Körde ensam i drygt 3 mil. Imponerande. Kusin Curt dök också upp i TV :-) och Anna och Molly såklart.
Sedan var det innebandy mot seriens nästjumbo. Efter en darrig inledning vann mitt lag med 10-2.
Familjepoäng också.
Nu känner jag mig hängig, vad händer med träningsplanen nu?

Kommentarer
Postat av: Kristina

Nu blir ajg riktigt orolig för dig. Det viktiga är väl att du blir frisk först. Din träning kommer du hinna med om du får leva. Men om du börjar när du långt ifrån är 100 procent okey då straffar det sig i de flesta fall. Kroppen behöver all energi till att läka. Varför tror du vi cancerpat inte får träna ?
Jo för att kroppen måste läka och läker fortare om man inte pressar den med en massa annat. Jag får inte komma in på gymet på sjukgymnastike förrän ajg är färdig med all behndling o börjat återhämta mig o då får man bara börja med försiktig bassängträning först. Du måste vara rädd om dig för ingen tackar dig om du sliter ut dig på träning utan att var i form. Nu låter jag hård men jag är rädd om dig o orolig för dig och ajg tror du skulle säga detsamma till mig Kram

2013-03-04 @ 18:01:15
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0