Fest!

Eftersom jag konferensat i två dagar och hade en del material att producera inför nästa veckas informationsträff (onsdag), så kändes min lediga dag i farozonen. Därför satt jag kvar på jobbet i går kväll och gjorde färdigt allt.
Psykbryt fick jag förstås över det eländiga verktyget. Det besvärligaste är att man inte på något enkelt sätt kan kopiera saker. Och allra värst i den svängen är kanske tabeller, med länkar. Som av en händelse har jag massor av tabeller. Ett sätt är att gå in i den råa XML-versionen, men det är inte riktigt meningen, så ibland krånglar det där när man ska spara det man gjort. Trötthet och ovana gjorde att jag klantade mig och tappade merparten av de ändringar jag gjort i en jättetabell. Tur det bara var jag i min korridor! Sedan tog det 10 minuter att bemästra motviljan och jag-vägrar-attityden, för att börja om. Men till sist så... Så därför är jag ledig idag.
Dagen har börjat på det där ideala ledig-dag-sättet. Sov ut, men hann ändå säga hej till Bill&Bull innan de åkte till skolan. De kommer inte hem i eftermiddag för de ska till Mora för at spela den sista serimatchen. Därefter långsam frukost och sedan bonusen: sudokut och Dagens anagram i lokalblaskan. Passar perfekt till FMK.
Associationerna visar tydligt på min sinnesstämning. Klart att högtid betyder siesta!
Nähä?!
Fiesta skulle det visst bli.
Jaja, idag har jag (som vanligt) väldigt lite planer.
Ska jag testa att ringa VC kanske??!
Nu har jag avhållit mig från ansträngningar i snart två veckor, men känner mig fortfarande inte ok.
Va' äre'?!
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

jag hoppas du ringde det är ingen ide skjuta på det,du skulle ge mid såna råd oxå-.Hoppas dagen blev bra. Och nej mitt huvud var inte bra i dag heller o värre blev det

2013-03-15 @ 18:05:15
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0