runSemester(tisdag, hufvudstaden)

En riktigt omväxlande dag, speciellt vädermässigt.

När vi kom fram till Centralen var det omöjligt att hitta en ledig förvaringsbox som rymde resväskan. Så vi bestämde oss för att åka till hotellet för att checka in och lämna saker där. Rummet var inte klart :-( Vi lämnade väskorna och åkte tillbaka till stan. Då var det riktigt hett.

Väl inne i stan åt vi lunch på ett litet torg och när vi var klara och gick såg vi de första blixtarna.

På bara några minuter vräkte det ner regn och hagel. Det höll i sig i någon timme. Jag var sommarklädd och var barfota i mina ballerinaskor. Efter att ha blivit i alla fall rejält fuktig om fötterna låg skavsåren oroande nära. Måste köpa strumpor illa kvickt. Första bästa affär var NK. Bara att hitta avdelningen för damstrumpor tog sin tid. Jaja, jag siktade in mig på ett par korta, tunna mörka strumpor. Det är nog de dyraste sockar jag köpt. Men de hjälpte, jag klarade mig undan skavsåren.

Nu är vi incheckade på hotellet och jag tänker inte flytta mina fötter mer än nödvändigt!! I morrn' blir det skärgårdsutflykt hela dagen. Ska bli superkul att hälsa på två av mina kusiner i deras sommarstugor som jag aldrig sett.


Kommentarer
Postat av: Kristina

Förstår inte att jag inte lagt på minnet när ni skulle åka. Hoppas ni har det trevligt. Var bor ni? Har kusinerna stuga på samma område eller blir det flera båtturer? När kommer ni hem? Hoppas vi hinner ses innan vi ev åker. Kram

2012-07-17 @ 22:49:45
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0