Mars ångar på

söndag 10/3 = gymmet
 
lördag 9/3 = gymmet
 
Barnafadern och jag följdes åt till gymmet, eftersom han var på ett gratispass i torsdags och nu bestämt sig för att köpa kort en månad, tills vägar och cykelvägar blir springbara. Just nu är det så isigt så det är knappt man kan gå till gymmet. Själv har jag kort maj månad ut, i fall det blir kallt i vår.
Fint väder i alla fall.
MoDo vann sin match och har nu goda möjligheter att gå till slutspel.
 
fredag 8/3 = [DKV]
 
Förmiddagen i Humanisten, och eftermiddagen i Lovelace.
Jag skulle starta med en kopp kaffe eftersom sammanträdesrummet var låst och jag behövde vänta in Mia. Men när fiket äntligen öppnade så hade de inget kaffe alls. "Båda" maskinerna var trasiga och killen i kassen demonstrerade detta genom att visa på den interaktiva skärmen att det inte gick att välja något alls. Nåja kaffe brukar aldrig vara en bristvara på fredagar, så jag hann få i mig det jag behövde, och kanske lite mer.
På morgonen läste jag den återkoppling MIa fått från "Redaktörn" och den var så allmänt hållen så efter att vi pratat en stund sa Mia att hon trodde den var chatGPT-genererad, i ala fall delvis.
När vi förflyttade oss i samband med lunchen ringde yngsta dottern och undrade om hon kunde äta med oss. Självklart, så vi stålade samman på Universum. Jag fick mysa lite med supergodingen Sam.
På eftermiddagen började att gå igenom det antologikapitel jag fårr mig tilldelat för att ge återkoppling på.
Varför känner jag mig alltid som en idiot när jag ska göra sånt här?
Extra besvärligt eftersom kontexten är lärarutbildning och det alltså finns två slag av lärare och två slag av elever.
Nåja, vi har fram till 1/4 att sätta ihop detta, så med ett par genomläsningar till ska det väl bli fason på mina kommentarer.
 
torsdag 7/3 = möte med min nya PA
Idag var det ovanligt många ärenden som behövde redas ut internt. 
För en månad sedan fick jag en fråga från min tidigare PA om ett examensärende. Jag svarade med den dokumentation vi byggt upp (där PA varit med och fattat beslut!). Den här veckan fick jag en fråga från min nyaste PA om samma ärende, eftersom examina inte hade fått något svar!
Det här känns som att någon parkerat sin bil på min tomt, och inte flyttar den trots att jag säger till. Då har jag ingen rätt att röra den (egenmäktigt förfarande) och polisen kan inget göra.
Keeping up the good work, än så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0