Somrig grönsallad med sparris och ägg

 
Sallad (8 portioner)
  • 800 g färskpotatis
  • 4 ägg
  • 1 knippa grön sparris
  • 70 g salladsmix
  • 1 knippa rädisor, skivade
Dressing
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl finriven västerbottensost
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Mixa ihop alla ingredienser till dressingen. Lägg äggen i en kastrull med vatten och låt koka 6 min för en krämig gula.
  2. Ansa sparrisen och lägg den i kokande saltat vatten. Låt koka 3 min och skölj av i kallt vatten. Dela i tre bitar.
  3. Fördela alla grönsaker på ett fat med potatis och äggen delade i halvor. Ringla över dressingen.
 
Recept och bild hämtade från coop.

RSS 2.0