Coleslaw (LCHF)

Ingredienser

  • 7 dl finstrimlad vitkål
  • 1 liten morot
  • 1 dl crème fraiche (lätt eller vanlig)
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • ev. 1 liten rödlök

Gör så här:

  1. Strimla vitkålen riktigt tunt, med osthyvel.
    (eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan)
  2. Skala moroten och riv den fint på rivjärn. Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt.
  3. Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker salt och peppar.
  4. Blanda vitkål, morot, lök och majonnässåsen. Låt salladen stå kallt ett tag.
Receptet modifierat från ICA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0