Rödbetsbifar - otestat

Biffar:

  • 500 g Rödbetor
  • 2 ägg
  • 1/4 gul lök
  • 1 msk kokosmjöl
  • salt och peppar (använd valfria kryddor)
  • smör till stekning

Skala och riv rödbeta och lök och lägg i sil. Låt överflödig vätska droppa av.
Blanda rivet med ägg, mjöl och kryddor och forma till biffar (5-6 st).
Stek i smör på medelhög värme va 15 min.

 

Getostkräm:

  • 50 g getost
  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 krm salt
  • 12 tsk honung

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0