Lakritstryffel

Lakritstryffel
  • 200 gram mörk choklad
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1 tsk lakritspulver
  • ca 1tsk flingsalt
Finhacka chokladen.
Koka upp grädden och ta bort kastrullen från plattan (väldigt viktigt annars skär sig gärna chokladen om det blir för varmt) och ha i den finhackade chokladen och rör om så chokladen smälter.
Smaksätt med lakritspulver och rör om ordentligt.
 
 
Häll chokladsmeten i en platsfolieklädd form.
 
Fördela ut flingsaltet över chokladen.
 
Ställ in i kylen och låt stå i några timmar, ta ut och forma eller skär tryffeln som du vill ha den.
 
Rulla i kakao.
 
 
Receptet från Jimps & Millis LCHF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0