Bra korvgryta

Ingredienser

  • 4 dl vatten
  • 1 st buljongtärning
  • 2 msk senap
  • 400 gram potatis
  • 400 gram korv
  • En  röd lök
  • En bit porjolök i strimlor
  • Grytgrönsaker av något slag
  • Persilja

 

Tillagning

Koka upp vattnet, buljongtärningen och senapen. Skala och skär potatisen, löken och rotsakerna i lagom stora bitar. Låt dem koka mjuka i buljongen.
Skär under tiden korven, lägg den i grytan och låt det hela bli genomvarmt. Klipp persilja över.
Om du bryner korv och lök, får du en kraftigare smak på rätten.
 

Servering

Creme fraiche smaksatt med curry passar utmärkt till.
Anpassat recept från Tasteline.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0