Var är alla fina saker?

Jag är ju inte direkt någon stjärna när det gäller att pynta, men vill ändå att det ska finnas lite signaler om att det är helg. För tre år sedan hittade jag så vackra ljus. Gula med ett vårigt mönster i relief.
I år har jag faktiskt i god tid letat lite överallt för att få tag i lite annorlunda ljus.
Ska det vara gula ljus den här tiden på året kan det i min tillvaro inte vara blockljus-typen, för då får man hålla på att elda fram till advent innan de är avverkade. Det måste vara små ljus som förbrukas med den begränsade eldning som är aktuell den här årstiden. Gult är inte riktigt min bästa färg heller, så den måste gå att ta bort rätt snabbt efter påsk.
 
I brist på fynd fick jag gå på lila blockljus(!), en ny lila vas och lite lila servetter. Det räcker nog ganska precis över helgen. Blockljusen kan jag tänka mig att spara och ta fram i höst igen. Dottern lyckades hitta en äggkartong med 6 små färgade äggljus, så de kan vi också använda. Lila kronljus följde också med hem, samt en rejäl bukett med gula tulpaner.
Nu har jag också strukit några dukar och lagt ut i köket, matrummet och vardagsrummet så att det blir lite helg. Ny krans på ytterdörren.
 
Igår kväll drog brudarna och vi iväg för att se stadens damelitlag i innebandy spela första matchen i semifinalen. Rätt komfortabel seger. Enda nackdelen var att det var så fruktansvärt högt ljud på och nästan hela tiden. Speaker, musik och ljudeffekter till storbildsshowen. Innebandy är ju en popsport, så det ska vara ös och effekter hela tiden. Kul, men rätt ansträngande med så högt ljud. Vi satt också längst ner närmast kortsidan och där hänger ena paret högtalare. Ingen drömarena publikmässigt. Ett av världens bästa innebandylag med sämsta hallen ewwa.
Har nu haft kontakt med alla resenärer (Skövde, fjällen och Shanghai) så då känns det bra. Däremot känns det inte helt bra i kroppen. Har ett kort pass idag och ett riktigt långt i morrn', med reglerat tempo. Inga bra föraningar.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Så påskfint du gjort. Tycker oxå att man måste ha lite påskpynt för att markera att det inte är vilken helg som helst,även om pyntet inte är direkt kristet. Det viktig är ju vad Jesus gjorde, men tycker det förstärks om man markerar det med ngt synligt tex påskliljor

2013-03-31 @ 00:26:54
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0