Ännu en dag

Fick nog kanske en del gjort i alla fall. Känns jättebra att ha fått sitta i lugn och ro. Hann läsa flera kapitel i boken om kvalitativa intervjuer. Tungläst, men den vinner i längden. Då gäller det att man får så mycket ro att man orkar komma in den. Men nu känns det ok. Det fanns en hel del att hämta där och jag känner mig lite lugnare vad gäller analysen. Fortfarande svår genomföra, men nu verkar den i alla fall möjlig.
På hemmaplan hade det hänt en hel del. Make + barn hade räfsat och fixat med buskar. Grävt bort en av svartvinbärsbuskarna bl.a.

För att få lite vårkänsla så grillade vi kött. Ute på balkongen stod grillen coh grillaren, medan vi andra fick sitta inne. Gott utan att det behöver vara alltför komplicerat. Gjorde eget kryddsmör av bregott och citronpeppar - mmmmm.

Nu är det strax dags att göra kväll, skönt att stiga upp ensam och dra iväg medan hela huset sover.
Har dessutom massagetid att se fram emot. Har fortfarande ont i nacken. Ska dessutom hämta mina terminalglasögon i morrn'.
Kommentarer
Postat av: Kristina

Så skönt att det går framåt och att det inte är tungt hela tiden. Kul att det hände saker hemma med. Tänkty på dig många ggr under dagen. Ha en skön natt

2010-05-13 @ 22:47:53
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0