Bountybites (25-30 st) OTESTAT

Ingredienser
  • 50 g smör, smält
  • 3 dl kokos
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ dl vispgrädde
Garnering
  • 100 g mörk choklad 86% kakao
Blanda ingredienserna.
Ställ smeten i kylen i en stund.
Rulla smeten till fingertjocka längder och lägg dem på en skärbräda. Skär dem i 2–3 cm bitar.
Ställ kokosbitarna i frysen i ca 30 min.
Pensla eller doppa kokosbitarna i smält, mörk choklad. Lägg dem på ett bakplåtspapper, strö över kokosflingor. Låt dem stelna i kylen.
 
Totalt 29g kolhydrater
Receptet modifierat och bilden hämtad från tidningenhembakat.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0