Sol, idag igen!

Efter sovmorgon och frukost, satte jag mig ute med kaffet för att bedöma det sista exjobbet.
Programansvarig och jag tog på oss att titta på det eftersom det uppstått en del prestige och missförstånd bland övriga bedömare.
Jag hade läst igenom det rätt noga i går kväll och vi hade bestämt att träffas efter lunch idag för att diskutera och sätta betyg på rapporten.
Solen sken in genom träden, det var lagom varmt för denna aktivitet, så jag kunde utan problem i godan ro skriva ner mina tankar innan det var dags att dra in till jobbet. Det tog ca 2 timmar, för jag passade på att svara på några mail och lägga in vacation reply. Hade en riktigt rolig diskussion med kollegorna om våra verktyg för vetenskapligt arbete. Hur ska vi hjälpa studenterna att förstå och använda dem? Som en skänk från ovan hade vi redan börjat på en ansökan om utvecklingsmedel för detta pedagogiska projekt. Det sammanfaller med mina två senaste mission impossible-försök också. Ansökan ska vara inne 12/8.
På vägen hem hämtade jag #4 som skulle låna en bil. #5 hade precis kommit från jobbet så vi passade på att ta kaffe och glass ute i paviljongen. Ljuvligt.
Latmansmiddag.
Sedan försökte vi ta tag i oredan på dotterns rum (pianoförvaring bl.a.). Eventuellt vill hon nyttja det lite framöver och då kan det ju inte vara sådär otrevligt att försöka ta sig in.
Pianot står kvar, men vi har fått undan rätt bra och jag har damtorkat och damsugit en del.
Inte blev det sämre.
Vi får se vad hon säger när hon kommer nästa gång.
Kanske i morgon.
I den ansatsen fick vi anledning att styra upp användningen av en del lådor i köket. Det visade sig att vi helt och hållet kunde friställa tre stora lådor. Men möjligen har vi fortfarande en del oupppackat från furuvitrin.
Bara att fortsätta.
Vill ha igång tvättmaskinen snarast oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0