Det går fort

Inget regn idag, tacksamt!
Frukost med dotter och hennes bf, i den lilla lägenheten.
Sedan promenerade vi två iväg för att hänga på ett kafé och umgås ett par timmar på egen hand. Vid tvåtiden var det dags att gå tillbaka och sammanstråla med bf och hans föräldrar.
Promenad genom staden till en liten mysig restaurang där vi blev bjudna på en fantastisk måltid. Förrätten bestod av flera fat med olika smårätter, bl.a. fantastiskt goda svampar av olika slag. De var helt platta och stekta i olivolja och möjligen smör. Efter varmrätten var det omöjligt att få ner mer än kaffe.
Promenad, och lite mer kaffe med en mycket animerad "diskussion" om tillståndet i Spanien. Inte ens de med samma modersmål begrep riktigt vad det gick ut på. Själv fick jag mest njuta av det visuella.
När föräldrarna åkt, tog vi lite mer promenad för att inte smälla av i soffan.
Köpte en sjal att ha till hands på flyget i morgon, om det skulle bli lika kallt som på vägen ner. Det var något fel på AC'n, så de kunde inte hålla värmen uppe. Inte skönt :-(
--fraudfeeler


Kommentarer
Postat av: Kristina

Vilken vacker schal. Låter som rätt intensiv dag. roligt att du fick träffa Viktors föräldrar.Kunde ni kommunicera på ngt sätt? Kan de engelska?
Ha en god resa hem

2012-11-09 @ 23:14:48
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0