Kylan kommer

Fortfarande fantastiskt fina dagar med hög klar luft och nästan vindstilla. Löven singlar så sakta mot marken.
Ingen influensa i familjen än så länge...
Mamma har börjat ta promenader igen - skönt!

GodaVännen fick åka in akut på sjukhuset igen i fredags :-( Hade ett ärende till stan så jag passade på att hälsa på och surra bort en stund.

Lördag - en tur till stan, tar flera timmar trots att man inte får så mycket gjort. Tittade på kakel bl.a. Badrummet på övervåningen måste fixas så att badrummet på nedre våningen får lite avlastning och kan fixas kanske....
Tacopaj till middag på begäran från barnen, sedan den eländiga VM-kvalmatchen mot Danmark.
Nyaste kompisen fungerar bra, har snart provat alla program.

Söndag - matcher förstås. Sonen borta, men fixade egen skjuts så vi hängde kvar i byn för att titta på övriga som för första gången spelade tillsammans i en Junior-match. Inget att skämmas för trots förlusten, som inte berodde på ätteläggen.

Däremellan har jag gjort några toppattacker i tvättstugen för att besegra tvättberget. Det blev inte sämre i alla fall.

Jobbet: avslutar översättningen av frågor och ska börja lägga upp dom på LimeSurvey. Programmerar lite i Python också, men det går inte så bra eftersom jag övat för lite - ingen exemplarisk student alls.







Kommentarer
Postat av: Kristina

vad skönt att din nya kompis funkar, min gamla verkar ha överlevt glasattacken. Du är ju verkligen produktiv o får saker gjorda säger den avundssjuka förvirrade kompissen som inte längre kommer på att Västerslätt heter Västerslätt förrän efter en timmes tänkande

2009-10-12 @ 16:38:07
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0