Datorn som kamera

Tycker att det är ruskigt praktiskt med Photo Booth. Det går snabbt att dokumentera saker som man behöver komma ihåg, t.ex. titel på en bok eller lösenord för internetaccess på hotell eller vardagsdetaljer....

Disken är en ständig följetong som verkar vara uteslutande mitt ansvar :-( Men jag ser till att ha lite mysigt medan jag håller på :-)

Dagen har förlöpt väl med presentationer (6 st.). Jag var näst sist och den enda som inte hade hardcore teknik/beräkningar. Trodde jag skulle bli jämnad med fotknölarna... Men beväpnad med en hyfsad presentation så fick jag en del bra frågor och kunde också tillrättalägga en del missförstånd av typen "Tror du att noviserna lär sig bättre med de s.k. goda exemplen?" Detta är inte en fråga man kan ställa, eftersom mitt fokus ligger på den objekt-orienterade kvaliteten. Om vi inte ger exempel med rätt egenskaper så spelar det ingen roll om de lär sig bättre eller sämre.

Sedan är det sant att man kan sabba ett exempel med bra OO-egenskaper på andra sätt, så att lärandet försvåras. Men den frågan får någon annan ge sig på.


Kommentarer
Postat av: Kristina

du är bra på göra mys.Tänker alltid på dig när jag tänder ljus. Kul att det gick bra idag

2009-11-11 @ 21:58:37
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0